Als klein kind kreeg ik van mijn vader zijn Kodak Retinette, mijn eerste camera. Het lijkt wel een heel klein beetje op een rangefinder-camera, maar in werkelijkheid is het een range-guesser camera. Er is geen mogelijkheid om afstanden te meten. De afstand tot het onderwerp moet je schatten. Ook heeft de camera geen ingebouwde lichtmeter. Maar ik was niet helemaal aangewezen op de sunny-16-rule. Ik kreeg er een eenvoudige, niet accurate, lichtmeter bij. Maar wat was ik blij met mijn iets onscherpe en een beetje onder- of overbelichte foto’s. Het was net of ik iets van de echte wereld in mijn Kodak had gevangen.
Begin 2008 besloot ik om van mijn passie, mijn werk te maken. Sindsdien ben ik als fulltime fotograaf bezig voor zowel particulieren als (grote) bedrijven. Mijn persoonlijk werk (vrije werk) blijft daarnaast een belangrijke rol in mijn fotografie spelen.
Regelmatig werk ik samen met andere creatieven. Bij grotere opdrachten neem ik soms deel aan het creative team. Hierbij komt mijn marketing en reclame achtergrond goed van pas. 
Ik neem niet elke opdracht aan. Deze selectieve houding zorgt ervoor, dat ik mijn passie in fotografie behoud en dat ik me bij elke opdracht 100% kan geven. 
Ben je geïnteresseerd in een samenwerking? Neem dan contact met mij op.
Back to Top